A Little Moment.
Ahlan Wa Sahlan :) | Dashboard | +Follow
Bonjour!

Can I know what is meaning of heart?
Mood : I'm Bored -.-
Status : School holidayy!

Story About Site

Istikharah Cinta

I Love You All

Scream Here

Credits Section
Skins by : Najla
Basecode : Lettha
Cursor and Inspiration : Sis Ziera
Background: Layoutsparks
Header Image: FizGraphic
View in : Google Chrome 
macam mana nak potong ayam?
Tuesday, 13 March 2012 | 18:52 | 2 panda
Assalalmualaikum!

hari ni hari rabu yang bersamaan dengan befday seseorang.
Tetibe  je hari ni nk buat something yg special bukan untuk si dia tapi untunk si aku.

ingat hari ni nk buat Chicken Chop ala barat sikit disebabkan hari ni aura sangat berbeza..
Setibanya aku didapur, aku berjalan menuju ke peti ais di rumahku untuk mengambil ayam.*ayat karangan XD*
 
Bila dh nmpak ayam tu,amik bawak keluar thean rendam dengan air...
satu jam berlalu, pergi kat dapur then pegang ayam tu cabut bulu roma ayam tu..
yang paling geli ada bulu yg dekat dengan tongkeng/punggung dan seumpamanya..yakkkss

bile aura Chicken Chop sampai, letaklah ayam tu dekat atas tempat potong2 tu lupa ape name daaa...

Then amik la pisau yang besar tu basuh then x tahu nak buiat apa =,='ZZZZzZzz

Lepas tahu nak buat, search kat google then  =,=
*aura nak buat masih ada*

Sape nak dtang rumah cepat2 nanti cepat habis sebab saya bukan makan tapi melantak ! JK

k aSsALAMuAlaiKuM
:)
 




Older Post | Newer Post