A Little Moment.
Ahlan Wa Sahlan :) | Dashboard | +Follow
Bonjour!

Can I know what is meaning of heart?
Mood : I'm Bored -.-
Status : School holidayy!

Story About Site

Istikharah Cinta

I Love You All

Scream Here

Credits Section
Skins by : Najla
Basecode : Lettha
Cursor and Inspiration : Sis Ziera
Background: Layoutsparks
Header Image: FizGraphic
View in : Google Chrome 
Salam Maulidurrasul
Monday, 6 February 2012 | 09:20 | 0 panda
Assalamualalikum...

semalam nabi kita dilahirkan...
kalau kita nak sambut birthday kawan kita mesti bagi hadiah atau mendoakan dia dan sebagainya..

Kalau nk celebrate birthday Nabi kita, kita kenalah buat sunnah-sunnah dia tanda
seperti kita excited sangat nak celebrate birthday Habibullah:

 Rasulullah SAW suka kepada ummat-ummatnya banyak berzikir/selawat kepadanya dan kepada
Allah.Berzikir ni bukan sahaja mengucapkan subhanallah,Allahuakbar dan lain-lain.
tapi kalau kita ingat mati, berfikir tentang kekuasaan ALLAH pun dikira zikir juga kerana zikir bermaksud ingat ALLAH

Hubungan sillaturrahim yg penting/patut/mesti kita jaga dengan ALLAH,manusia
 dan lagi satu tak ingat.hubungan manusia ni bagai durian dibuat serawa-bukan peribahasa-*ade kaitan ke?*
sebenarnya ade,maksud ayat tadi ialah kawan ni kalau kite buat baik,x tentu dia buat baik dekat kita dan juga kalau kita buat jahat kat dia tak tentu dia buat jahat kat kite*ade kitan ke dengan ayar tadi-weird-*
secara kesimpulannya ialah kita mesti selidik terlebih dahulu sebelum kita berkawan dengan depa..




hohoho...makan berjemaah ni memang owesome sangat kalau korang buat sebab korang boleh gaduh nakal dalam tu...makan pun kompem berselera punya la..siap bertambah2 tanpa segan dan silu. :)

gambar semua kucing-abaikan-
sekian assalalmualaikum


Older Post | Newer Post