A Little Moment.
Ahlan Wa Sahlan :) | Dashboard | +Follow
Bonjour!

Can I know what is meaning of heart?
Mood : I'm Bored -.-
Status : School holidayy!

Story About Site

Istikharah Cinta

I Love You All

Scream Here

Credits Section
Skins by : Najla
Basecode : Lettha
Cursor and Inspiration : Sis Ziera
Background: Layoutsparks
Header Image: FizGraphic
View in : Google Chrome 
jumpa lagi la!! ^_^
Friday, 5 August 2011 | 22:58 | 0 panda
assalamualaikum, lama dh aq x buat post baru sbb ade beberape sbb yg sangat munasabah antaranya malas n dh x de idea dh...so, nk buat mcm mne...terpakse la.. cri idea dan aq dh dpat 1 idea(sori ckap belit2..)

klau korg dgr la kan...exam nk dekat.. korg akan buat ape.. ?
klau aq..aq akan buat biase je dulu pastu mase sebelom hari exam aq bace.. ahaha... aq ni 
adalah seorg yg agak pemalas dan rajin mengulangkaji pelajaran  last minute.
ni.. ape yg aq ceritakan ni.. hanyalah..tentang diri aq.. korg jgn 
ikot perkara2 yg aq buat.. kerana.. aq adalah aq.. dan korg adalah korg
klau nk ikot jugak.. meh aq bgi tips.. untuk belajar cara *last minute*
  1. korg kene tahu.. korg lemah mata pelajarn ape.. klau aq aq paling lemah dlam mate pelajaran english sbb  dulu aq dpat C.. dan yg len2 pelajarn aq dpat siket A dan bnyak la.jugak B..
  2. lepas korg dh thu mate pelajaran ape yg lemah.. korg kene la.. buat latihan.. mcm aq .. english.. aq akan hafal.. bhagian yg literature dan yg bhagian writing sume tu...aq akan buat....___?___
  3. lepas dh buat latihan korg buat la nota.. mcam aku.. aq suke buat mase ade MOOD je...klau korg dh buat nota(pastikan gune tangan utk menulis dan jgan suroh rkan IT  anda yg buat *komputer*)
  4. lepas dh buat ke tiga-tiga tips tu.. korg mestilah.. bace doa ke.. .. supaya ALLAH memberi kemudahan  semase korg menjawab soalan dlam ujian.
  5. mase jwab ujian.. korg kene la.. perah otak dalam2..
sekian tu je la.. post aq... x thu la.. best ke x.. sbb idea ni.. bru timbul lepas tgok blog kwan aq hani dan erma
sekian
assalamualaikum
*^_____^*


Older Post | Newer Post